Results 1 to 9 of 9
  1. #1

    Join Date
    October 28th, 2010
    Posts
    3

    Internal Mail Database Error

    Whenever I use the COLLECT tab to auto collect the items in my mailbox, it will only collect five or six items and then it stops collecting and I get the message: INTERNAL MAIL DATABASE ERROR. I then have to click the collect button and it will do a few more and then it stops again and displays the error again. I have to keep doing this over and over until at last I get to my last entry. It doesnt matter how much I click the COLLECT button it will not give me my last mail item. I have to log off and log back in again to collect the last item. Also, the game crashes when I am in the auction house and the AUCTIONS add on tries to scan and re-evaluate the itmes I want to list. It gets to 90%+ then the game crashes. I have uninstalled and reinstalled the latest ZYGOR client multiple times. I even deleted the CACHE, INTERFACE and WTF folders out of the wow directory and started from scratch but still no good.

    Thanks in advance for any help.

  2. #2
    Administrator Zygor Support's Avatar
    Join Date
    October 24th, 2008
    Posts
    12,366
    Is Zygor the only addon running at the time when you have this problem?
    Become a Fan of Zygor Guides on Facebook:
    http://www.facebook.com/pages/Zygor-...04933799556988

    Follow Zygor Guides on Twitter:
    http://twitter.com/zygorguides

  3. #3

    Join Date
    October 28th, 2010
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by Zygor Support View Post
    Is Zygor the only addon running at the time when you have this problem?
    Yes. I had TITAN PANEL loaded but just the LOCATION addon so that I could view map coordinates. I turned it off prior to posting on this forum but it made no difference,

  4. #4
    Administrator Zygor Support's Avatar
    Join Date
    October 24th, 2008
    Posts
    12,366
    Playing on a Blizzard server or a private server?
    Become a Fan of Zygor Guides on Facebook:
    http://www.facebook.com/pages/Zygor-...04933799556988

    Follow Zygor Guides on Twitter:
    http://twitter.com/zygorguides

  5. #5

    Join Date
    October 28th, 2010
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by Zygor Support View Post
    Playing on a Blizzard server or a private server?
    BLIZZARD Server

  6. #6
    Administrator Zygor Support's Avatar
    Join Date
    October 24th, 2008
    Posts
    12,366
    I don't recall ever having this error reported by anyone else. Since you already did wipes of the cache, interface, and wtf folders I'm thinking what's happening is that you are experiencing some kind of lag issues with the game server as it's trying to collect the mail and refresh the mail list. The possibility of something like this would be higher with more mail in the system or on a high pop server.
    Become a Fan of Zygor Guides on Facebook:
    http://www.facebook.com/pages/Zygor-...04933799556988

    Follow Zygor Guides on Twitter:
    http://twitter.com/zygorguides

  7. #7
    subzero7's Avatar
    Join Date
    September 3rd, 2010
    Posts
    27
    I have this problem all the time, and have for months. I just kept hoping it would correct itself, but it never does. Any ideas?

  8. #8
    Administrator Zygor Support's Avatar
    Join Date
    October 24th, 2008
    Posts
    12,366
    Try this for a test.

    1. Exit the game
    2. Go to your WoW/Cache folder and delete everything in there
    3. Go to your WoW folder and rename the Interface and WTF folders to Interface.Old and WTF.Old
    4. Run the Zygor desktop client, click the refresh button in the top right, and then click on the Install button
    5. Go in game to test and then let me know if that fixed it
    Become a Fan of Zygor Guides on Facebook:
    http://www.facebook.com/pages/Zygor-...04933799556988

    Follow Zygor Guides on Twitter:
    http://twitter.com/zygorguides

  9. #9
    dabachel0r's Avatar
    Join Date
    May 28th, 2018
    Posts
    28
    I can confirm that I have the same error. I also tried your workaround. It didn't help.

    Fortunately, I have also a button of 'ElvUI', which does the same. The error won't happen there.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •