Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Join Date
    October 27th, 2009
    Posts
    91

    Item Score Gear Suggestion

    Hi this is buggy and all my toons. I deleted the cache & WTF folders, uninstalled and reinstalled plugin. I disabled all plugins except yours.

    Made all new profiles per toon and reset to defaults.

    MY one toon has 7 pieces of equipment.
    2 Blue
    2 green
    2 white
    Only 1 blue has an item score, the rest don't.

    My other toons, 5 pieces, I green, the reset grey none have scoring on them

    Do I not understand how this works?

    I can keep checking toons, but its happening on all of them.

    I now have to spend a lot of time manually trying to figure out what the best to use.

    PS the auto adding of gear fails a lot as well.
    Last edited by drcoolj; 1 Week Ago at 01:52 PM.

  2. #2
    Administrator Zygor Support's Avatar
    Join Date
    October 24th, 2008
    Posts
    12,077
    Try this for a test.

    1. Exit the game
    2. Go to your WoW/Cache folder and delete everything in there
    3. Go to your WoW folder and rename the Interface and WTF folders to Interface.Old and WTF.Old
    4. Run the Zygor desktop client, click the refresh button in the top right, and then click on the Install button
    5. Go in game to test and then let me know if that fixed it
    Become a Fan of Zygor Guides on Facebook:
    http://www.facebook.com/pages/Zygor-...04933799556988

    Follow Zygor Guides on Twitter:
    http://twitter.com/zygorguides

  3. #3

    Join Date
    October 27th, 2009
    Posts
    91
    Done, one the one toon, all gear is scored now
    I checked several more toons, on other servers, all work now.

    So it must have been corrupted files/folder in the Interface folder, as that is the only folder I didn't rename. As all other plugins were disabled.

    Thanks

    Quote Originally Posted by Zygor Support View Post
    Try this for a test.

    1. Exit the game
    2. Go to your WoW/Cache folder and delete everything in there
    3. Go to your WoW folder and rename the Interface and WTF folders to Interface.Old and WTF.Old
    4. Run the Zygor desktop client, click the refresh button in the top right, and then click on the Install button
    5. Go in game to test and then let me know if that fixed it

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •