Results 1 to 7 of 7
  1. #1

    Join Date
    July 24th, 2010
    Posts
    5

    No historical data....

    The client tells me that the data is up to date, but when I open the guide it tells me no historical data available for this realm.

  2. #2
    Administrator Zygor Support's Avatar
    Join Date
    October 24th, 2008
    Posts
    12,564
    On the desktop client click on the gear icon to go into the settings and in the gold/trend data area make sure to setup your realm and then click on Sync.
    Become a Fan of Zygor Guides on Facebook:
    http://www.facebook.com/pages/Zygor-...04933799556988

    Follow Zygor Guides on Twitter:
    http://twitter.com/zygorguides

  3. #3

    Join Date
    July 24th, 2010
    Posts
    5
    Quote Originally Posted by Zygor Support View Post
    On the desktop client click on the gear icon to go into the settings and in the gold/trend data area make sure to setup your realm and then click on Sync.
    I did that, see in the pics how there is a conflict. The client tells me the data is up to date, the in game window tells me there is none available.IMG_3200.jpg
    IMG_3202.jpg

  4. #4

    Join Date
    July 24th, 2010
    Posts
    5
    I've also deleted and reloaded the client as well as disabled all other add-ons

  5. #5
    Administrator Zygor Support's Avatar
    Join Date
    October 24th, 2008
    Posts
    12,564
    Try exiting the game, go to your WoW/Interface/Addons folder, and delete the ZygorGuidesViewer folder in there. Then run the desktop client and click on the refresh icon at the top right. Does that give you an Install button? If so click on Install. If it doesn't let me know.
    Become a Fan of Zygor Guides on Facebook:
    http://www.facebook.com/pages/Zygor-...04933799556988

    Follow Zygor Guides on Twitter:
    http://twitter.com/zygorguides

  6. #6

    Join Date
    July 24th, 2010
    Posts
    5
    I did that also

  7. #7
    Administrator Zygor Support's Avatar
    Join Date
    October 24th, 2008
    Posts
    12,564
    So it did change to an Install button and you then installed the guides again?
    Become a Fan of Zygor Guides on Facebook:
    http://www.facebook.com/pages/Zygor-...04933799556988

    Follow Zygor Guides on Twitter:
    http://twitter.com/zygorguides

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •