Log in to ZYGOR
Log in with social media
OR
Log in with Zygor account
Forgot your password?

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Logged in to LUA errors

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Logged in to LUA errors

    I logged in today and I have a bunch of LUA errors. In the warning box, there are 6 pages but this was the one it opened to.

    Message: ...face\AddOns\ZygorGuidesViewer\Skins\Default\Ski n.lua:84: bad argument #1 to 'ipairs' (table expected, got nil)
    Time: Fri Sep 17 16:06:35 2021
    Count: 1
    Stack: ...face\AddOns\ZygorGuidesViewer\Skins\Default\Ski n.lua:84: bad argument #1 to 'ipairs' (table expected, got nil)
    [string "=(tail call)"]: ?
    [string "=[C]"]: in function `ipairs'
    [string "@Interface\AddOns\ZygorGuidesViewer\Skins\Def ault \Skin.lua"]:84: in function `ApplySkin'
    [string "@Interface\AddOns\ZygorGuidesViewer\ZygorGuid esVi ewer.lua"]:2550: in function `ApplySkin'
    [string "@Interface\AddOns\ZygorGuidesViewer\ZygorGuid esVi ewer.lua"]:399: in function <...rface\AddOns\ZygorGuidesViewer\ZygorGuidesVi ew er.lua:390>
    [string "=[C]"]: ?
    [string "@Interface\AddOns\AdiBags\libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua"]:70: in function <...ce\AddOns\AdiBags\libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:65>
    [string "@Interface\AddOns\AdiBags\libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua"]:527: in function `EnableAddon'
    [string "@Interface\AddOns\AdiBags\libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua"]:630: in function <...ce\AddOns\AdiBags\libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:615>
    [string "=[C]"]: ?
    [string "=[C]"]: in function `LoadAddOn'
    [string "@Interface\AddOns\ElvUI_SLE\modules\professio ns\p rofessions.lua"]:38: in function <...AddOns\ElvUI_SLE\modules\professions\profess io ns.lua:35>
    ...
    [string "@Interface\AddOns\PetTracker\libs\WildAddon-1.0\WildAddon-1.0.lua"]:20: in function <...dOns\PetTracker\libs\WildAddon-1.0\WildAddon-1.0.lua:18>
    [string "@Interface\AddOns\PetTracker\libs\WildAddon-1.0\WildAddon-1.0.lua"]:56: in function <...dOns\PetTracker\libs\WildAddon-1.0\WildAddon-1.0.lua:53>
    [string "=[C]"]: ?
    [string "@Interface\AddOns\AdiBags\libs\CallbackHandle r-1.0\CallbackHandler-1.0.lua"]:29: in function <...ags\libs\CallbackHandler-1.0\CallbackHandler-1.0.lua:25>
    [string "@Interface\AddOns\AdiBags\libs\CallbackHandle r-1.0\CallbackHandler-1.0.lua"]:64: in function `Fire'
    [string "@Interface\AddOns\AskMrRobot\Libs\AceEvent-3.0\AceEvent-3.0.lua"]:120: in function <...AddOns\AskMrRobot\Libs\AceEvent-3.0\AceEvent-3.0.lua:119>
    [string "=[C]"]: in function `LoadAddOn'
    [string "@Interface\FrameXML\UIParent.lua"]:509: in function `UIParentLoadAddOn'
    [string "@Interface\FrameXML\UIParent.lua"]:628: in function `TimeManager_LoadUI'
    [string "@Interface\FrameXML\UIParent.lua"]:1403: in function <Interface\FrameXML\UIParent.lua:1288>

    Locals: <none>

    I think it is having an issue with Adibags but I have been using both addons together for a long time.

    I get errors even when all addons except Zygor are disabled.
    Last edited by Ilmarya; September 17, 2021, 04:30 PM.

    #2
    Are you having the exact same errors with other addons (most notably ElvUI) disabled? Or a different one?

    Comment


      #3
      I disabled all addons except Zygor and still got LUA errors. There are 6 pages below are the first 2.


      Message: Interface\AddOns\ZygorGuidesViewer\WhoWhere.lua:33 3: bad argument #1 to 'pairs' (table expected, got nil)
      Time: Fri Sep 17 17:40:33 2021
      Count: 1
      Stack: Interface\AddOns\ZygorGuidesViewer\WhoWhere.lua:33 3: bad argument #1 to 'pairs' (table expected, got nil)
      [string "=[C]"]: in function `pairs'
      [string "@Interface\AddOns\ZygorGuidesViewer\WhoWhere. lua"]:333: in main chunk

      Locals: (*temporary) = nil
      (*temporary) = "table expected, got nil"
      = <function> defined =[C]:-1


      Message: Interface\AddOns\ZygorGuidesViewer\Functions.lua:2 09: SetBackdrop missing in object
      Time: Fri Sep 17 17:40:33 2021
      Count: 1
      Stack: Interface\AddOns\ZygorGuidesViewer\Functions.lua:2 09: SetBackdrop missing in object
      [string "=[C]"]: in function `assert'
      [string "@Interface\AddOns\ZygorGuidesViewer\Functions .lua "]:209: in function `SetBackdrop'
      [string "@Interface\AddOns\ZygorGuidesViewer\UiWidgets \Pro gressBar.lua"]:18: in function <...e\AddOns\ZygorGuidesViewer\UiWidgets\Progres sB ar.lua:16>
      [string "=(tail call)"]: ?
      [string "@Interface\AddOns\ZygorGuidesViewer\Skins\Def ault \ViewerFrame.lua"]:1107: in function <...dOns\ZygorGuidesViewer\Skins\Default\ViewerF ra me.lua:1106>
      [string "@Interface\AddOns\ZygorGuidesViewer\Skins\Def ault \ViewerFrame.lua"]:1213: in function <...dOns\ZygorGuidesViewer\Skins\Default\ViewerF ra me.lua:1159>
      [string "=[C]"]: in function `CreateFrame'
      [string "@Interface\AddOns\ZygorGuidesViewer\Skins\Def ault \Skin.lua"]:15: in function `CreateFrame'
      [string "@Interface\AddOns\ZygorGuidesViewer\Skins.lua "]:132: in function `SetSkin'
      [string "@Interface\AddOns\ZygorGuidesViewer\ZygorGuid esVi ewer.lua"]:325: in function <...rface\AddOns\ZygorGuidesViewer\ZygorGuidesVi ew er.lua:203>
      [string "=(tail call)"]: ?
      [string "=[C]"]: ?
      [string "safecall Dispatcher[1]"]:9: in function <[string "safecall Dispatcher[1]"]:5>
      [string "=(tail call)"]: ?
      [string "@Interface\AddOns\ZygorGuidesViewer\Libs\AceA ddon-3.0\AceAddon-3.0.lua"]:529: in function `InitializeAddon'
      [string "@Interface\AddOns\ZygorGuidesViewer\Libs\AceA ddon-3.0\AceAddon-3.0.lua"]:644: in function <...ZygorGuidesViewer\Libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:636>

      Locals: (*temporary) = nil
      (*temporary) = "SetBackdrop missing in object"

      Comment


        #4
        Oh dear, that's quite a bunch. Which WoW flavor are you playing?

        Comment


          #5
          LOL that's what I said....Retail.

          Comment


            #6
            There was an update for Zygor this morning and I am now able to load the guide again. I was in the Tanaan Jungle just before and opened the Apexis Gemcutter in Aktar's Post without any issues.
            When I opened a vendor in the Heart of the Forest I got another LUA but only 1 page this time.

            Message: ...erface\AddOns\ZygorGuidesViewer\InventoryManage r.lua:1090: attempt to index local 'itemdetails' (a nil value)
            Time: Sat Sep 18 08:02:59 2021
            Count: 1
            Stack: ...erface\AddOns\ZygorGuidesViewer\InventoryManage r.lua:1090: attempt to index local 'itemdetails' (a nil value)
            [string "=[C]"]: ?
            [string "@Interface\AddOns\ZygorGuidesViewer\Inventory Mana ger.lua"]:1090: in function `GetUnusableItems'
            [string "@Interface\AddOns\ZygorGuidesViewer\Loot-SellItemsPopup.lua"]:115: in function `SetItems'
            [string "@Interface\AddOns\ZygorGuidesViewer\Loot.lua"]:200: in function `SellUnusableItems'
            [string "@Interface\AddOns\ZygorGuidesViewer\Loot.lua"]:363: in function <Interface\AddOns\ZygorGuidesViewer\Loot.lua:349 >

            Locals:
            Last edited by Ilmarya; September 18, 2021, 08:06 AM.

            Comment


              #7
              Originally posted by Ilmarya View Post
              There was an update for Zygor this morning and I am now able to load the guide again. I was in the Tanaan Jungle just before and opened the Apexis Gemcutter in Aktar's Post without any issues.
              When I opened a vendor in the Heart of the Forest I got another LUA but only 1 page this time.

              Message: ...erface\AddOns\ZygorGuidesViewer\InventoryManage r.lua:1090: attempt to index local 'itemdetails' (a nil value)
              Time: Sat Sep 18 08:02:59 2021
              Count: 1
              Stack: ...erface\AddOns\ZygorGuidesViewer\InventoryManage r.lua:1090: attempt to index local 'itemdetails' (a nil value)
              [string "=[C]"]: ?
              [string "@Interface\AddOns\ZygorGuidesViewer\Inventory Mana ger.lua"]:1090: in function `GetUnusableItems'
              [string "@Interface\AddOns\ZygorGuidesViewer\Loot-SellItemsPopup.lua"]:115: in function `SetItems'
              [string "@Interface\AddOns\ZygorGuidesViewer\Loot.lua"]:200: in function `SellUnusableItems'
              [string "@Interface\AddOns\ZygorGuidesViewer\Loot.lua"]:363: in function <Interface\AddOns\ZygorGuidesViewer\Loot.lua:349 >

              Locals:
              Try updating to version 25627 which should give you our new unified addon where this problem was fixed.
              Zygor Guides Creative Director

              Comment

              Working...
              X