Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 26

Thread: waypoints

  1. #11
    Newbie
    Join Date
    July 12th, 2011
    Posts
    72
    Quote Originally Posted by Zygor Support View Post
    I'm not sure, are you complaining about the travel system trying to route you to a location or are you talking about some of the steps that have 3 or 4 different 'routing' lines to help you navigate around?
    all of it, when I turn travel system all it should default back to the old style

  2. #12
    Administrator ZG Support 1's Avatar
    Join Date
    October 24th, 2008
    Posts
    14,030
    So you're saying you only want the arrow to point in a straight line to the final destination without telling you how to get there? This would mean if there was a mountain between you and the destination you would have to find your own way around the mountain.
    Become a Fan of Zygor Guides on Facebook:
    http://www.facebook.com/pages/Zygor-...04933799556988

    Follow Zygor Guides on Twitter:
    http://twitter.com/zygorguides

  3. #13
    Newbie
    Join Date
    July 12th, 2011
    Posts
    72
    I am saying I have played the game for 10 years, I only have the addon because when it was a must have addon I got so use it being there it is hard to play without the box there. I want it to act like it has in the past where I am at point A the objective is at B and here is no other waypoint for a single step unlike now where there is 5 dots for one step, go over this bridge, turn at this path and enter this cave. there is nothing I hate more then wasting time trying to get to the exact same point the waypoint is at just for it to move to the next sub-step of a step

  4. #14
    Administrator ZG Support 1's Avatar
    Join Date
    October 24th, 2008
    Posts
    14,030
    On those steps where there are multiple waypoints shown you can click on the last waypoint line and that will tell the arrow to just direct you to there.

    So for example with this step: http://puu.sh/dB9iA/2d0095f818.png
    You can just click the 'Go up the hill' line and it will just point to there instead of directing you to each spot.
    Become a Fan of Zygor Guides on Facebook:
    http://www.facebook.com/pages/Zygor-...04933799556988

    Follow Zygor Guides on Twitter:
    http://twitter.com/zygorguides

  5. #15
    Newbie
    Join Date
    July 12th, 2011
    Posts
    72
    I should not have to, if someone needs that type of guide they simply should not be playing, at this stage in the game they have killed any need for this addon. as I have stated in the past. I do not NEED this addon I support the addon. On the other hand it dose have some use but in no way shape or form should the addon confuse and or take someone out of the way witch this addon has become..

  6. #16
    Administrator ZG Support 1's Avatar
    Join Date
    October 24th, 2008
    Posts
    14,030
    We have made the guides like this in order to help new people find their way around in the new zones. We don't take them out of the way, we just give them the easiest route to get to where they need to go. So far you are the only person to complain about how we route people so at this point this isn't a bug in the guide but rather a difference in opinion of how it should be done. If we do get more people complaining about how we route people then we will look it over again and make changes as necessary.
    Become a Fan of Zygor Guides on Facebook:
    http://www.facebook.com/pages/Zygor-...04933799556988

    Follow Zygor Guides on Twitter:
    http://twitter.com/zygorguides

  7. #17
    Newbie
    Join Date
    July 12th, 2011
    Posts
    72
    If it was coded properly then when the travel system was turned off, then the extra steps would be removed, as for no taking them out of there way, you do know you are talking to someone that uses the guide and that has a brain. right? I can't count the numbers on time the guide will have you walk by a flight path to hand in or pick up a quest to walk back to get the flight path to get it then to walk back past the quest giver to get another quest from a different npc, the hearth stone that it tells you to set all the time and never use "yes setting it does not take time to do" yet no setting to skip this stupid stuff. as for new ppl finding their way around, they have done just fine for 10 years without it. The SiS system the is now broke because of all the stupid "Click Here to Proceed", I could go on for a long time picking at the stuff that no longer works right.

    The excuse you gave is LAME to say the very least. Sinus Pi is very talented author as he has demonstrated with all the new stuff he has put in to the addon, are you really trying to tell me he does not have the time to make even the paying members happy, it should not matter if I am the only one that has said something or not.

    You are telling me my money is good enough for you but in the end I am NOT and you DON'T CARE.

  8. #18
    jenga71's Avatar
    Join Date
    December 3rd, 2009
    Posts
    12
    Well I have done just that. I have turned off the travel system, and your latest update (5.0.11282) now disables my arrow completely. Any suggestions on how to get the arrow turned on with it pointing to my destination only.....and not several steps on the way would be appreciated :-)

  9. #19
    Administrator ZG Support 1's Avatar
    Join Date
    October 24th, 2008
    Posts
    14,030
    Try disabling all other addons to see if that brings back the arrow. When the Travel System is turned off in the guide viewer options it will only point to the coordinates that are in the step and will not try to route you to your destination.
    Become a Fan of Zygor Guides on Facebook:
    http://www.facebook.com/pages/Zygor-...04933799556988

    Follow Zygor Guides on Twitter:
    http://twitter.com/zygorguides

  10. #20
    jenga71's Avatar
    Join Date
    December 3rd, 2009
    Posts
    12
    Okay. I disabled all addons (except zygors) and it worked. Enabled the other addons one by one, to troubleshoot and find the culprit....arrow did not go away. I logged off that toon and tried another, and the arrow was still there. I exited the game, and logged back in, and the arrow remained until I accepted next quest.

    I wouldn't mind the extra waypoint steps (from having travel routes enabled), but it tries to backtrack too much. For example, I can enter a cave to do a quest and the waypoint will attempt to tell me to exit cave and start waypoint over to enter cave again (all without completing quest in cave).

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •