Results 1 to 9 of 9
  1. #1

    Join Date
    December 5th, 2009
    Posts
    1,002

    Server trends not updating

    Just noticed that the guide is complaining that the server trends are 110 hours old, which would roughly correspond with patch 8.1 here in the UK. No auction house updates are appearing in the client.

    I've updated the paths in the client to include the new _retail_ directory.

  2. #2
    Administrator Zygor Support's Avatar
    Join Date
    October 24th, 2008
    Posts
    12,736
    Make sure the small box beside WoW on the main client page is orange. If it's not orange then the trends won't get updated.
    Become a Fan of Zygor Guides on Facebook:
    http://www.facebook.com/pages/Zygor-...04933799556988

    Follow Zygor Guides on Twitter:
    http://twitter.com/zygorguides

  3. #3

    Join Date
    December 5th, 2009
    Posts
    1,002
    Quote Originally Posted by Zygor Support View Post
    Make sure the small box beside WoW on the main client page is orange. If it's not orange then the trends won't get updated.
    Thanks - that fixed it

    Not sure how it became unselected, though...

  4. #4
    myrroddin's Avatar
    Join Date
    May 21st, 2013
    Posts
    394
    I'm using the new Zygor updater, and there is no orange tick box. The client says there is an update to the trends, but try as I might, it isn't sticking the landing. Any suggestions?
    A volunteer Curse Moderator. I write some AddOns too.

    https://www.youtube.com/user/myrroddin

  5. #5
    Administrator Zygor Support's Avatar
    Join Date
    October 24th, 2008
    Posts
    12,736
    Something might not be letting it update the file. Try manually deleting the ZygorGuidesViewer folder in the Addons folder and then install a fresh copy of the guide files.
    Become a Fan of Zygor Guides on Facebook:
    http://www.facebook.com/pages/Zygor-...04933799556988

    Follow Zygor Guides on Twitter:
    http://twitter.com/zygorguides

  6. #6
    myrroddin's Avatar
    Join Date
    May 21st, 2013
    Posts
    394
    zygor.jpg

    This what I see in the Zygor client. I tried your suggestion and deleted the addon folder and reinstalled.

    Yes, I have my realms configured and synced.
    A volunteer Curse Moderator. I write some AddOns too.

    https://www.youtube.com/user/myrroddin

  7. #7
    Administrator Zygor Support's Avatar
    Join Date
    October 24th, 2008
    Posts
    12,736
    How many realms do you have set? I think it will download only so many at a time which would still leave some to be updated. Another thing to try is to run the desktop client as an admin.
    Become a Fan of Zygor Guides on Facebook:
    http://www.facebook.com/pages/Zygor-...04933799556988

    Follow Zygor Guides on Twitter:
    http://twitter.com/zygorguides

  8. #8
    myrroddin's Avatar
    Join Date
    May 21st, 2013
    Posts
    394
    Two realms, and I'll try running as admin next time, although looking at the date, it will be into January before I can report the results.
    A volunteer Curse Moderator. I write some AddOns too.

    https://www.youtube.com/user/myrroddin

  9. #9

    Join Date
    October 21st, 2014
    Posts
    10
    Had the same problem has OP and Zygor Support's solution worked for me Here is a picture of the tick box that needs to be orange, to turn it orange just click on it. Capture.PNG

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •