Results 1 to 7 of 7

Thread: Problem with WQ

  1. #1
    xalatath69's Avatar
    Join Date
    September 20th, 2010
    Posts
    7

    Problem with WQ

    Hello

    I select specific WQ's from the list but when I press the orange button at the bottom to start queued quests, nothing happens. I have to resort to clicking a WQ icon from the map to load it into the viewer then complete quest. I have to do this for every single WQ.

    I have uninstalled and re-installed Zygor guides, with no luck. Hope you can help.

    Thank you.

  2. #2
    Administrator ZG Support 1's Avatar
    Join Date
    October 24th, 2008
    Posts
    13,173
    Have you tried disabling all other addons to see if it works when only Zygor is running?
    Become a Fan of Zygor Guides on Facebook:
    http://www.facebook.com/pages/Zygor-...04933799556988

    Follow Zygor Guides on Twitter:
    http://twitter.com/zygorguides

  3. #3
    xalatath69's Avatar
    Join Date
    September 20th, 2010
    Posts
    7
    Hi There

    I have disabled all add-ons except Zygor (ofc), but still no joy.

  4. #4
    Administrator ZG Support 1's Avatar
    Join Date
    October 24th, 2008
    Posts
    13,173
    Try going into the enhancements section of the guide viewer settings and toggle both WQ option off and then on. Make sure they're both on and try again.
    Become a Fan of Zygor Guides on Facebook:
    http://www.facebook.com/pages/Zygor-...04933799556988

    Follow Zygor Guides on Twitter:
    http://twitter.com/zygorguides

  5. #5
    xalatath69's Avatar
    Join Date
    September 20th, 2010
    Posts
    7
    I have tried this several times with no luck and I have also tried the repair option on the Zygor launcher.

  6. #6
    Administrator ZG Support 1's Avatar
    Join Date
    October 24th, 2008
    Posts
    13,173
    Try doing a full guide reset.

    1. exit WoW
    2. go to the WoW/_retail_/Interface/Addons folder and delete the ZygorGuidesViewer folder
    3. go to the WoW/_retail_/WTF/Account/<your account name here>/SavedVariables folder and delete the Zygor files in there
    4. run the desktop client and install a fresh copy of the guides
    5. go back in game to test and let me know if that fixed it
    Become a Fan of Zygor Guides on Facebook:
    http://www.facebook.com/pages/Zygor-...04933799556988

    Follow Zygor Guides on Twitter:
    http://twitter.com/zygorguides

  7. #7
    xalatath69's Avatar
    Join Date
    September 20th, 2010
    Posts
    7
    Hello

    Excellent news!!! These steps worked!! Thank you so much for all the help. I will remember these steps for the future should I encounter the problem again. Keep up the good work and cannot wait for the Classic guides in August!!!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •