Results 1 to 10 of 10
  1. #1

    Join Date
    September 12th, 2018
    Posts
    1

    Profile settings not saving

    Everytime I log back into the game all my setting are back to default and I cannot figure out why.

  2. #2

    Join Date
    June 23rd, 2016
    Posts
    23
    Having the same. I keep turning off automatic quest so I can read it. It keeps enabling itself.

    Also guide keeps resetting to the first "heathstone" inn despite the fact I'm two inns past it now on the night elf guide.

  3. #3
    Administrator ZG Support 1's Avatar
    Join Date
    October 24th, 2008
    Posts
    13,853
    Please update your guides. This is fixed in the latest update.
    Become a Fan of Zygor Guides on Facebook:
    http://www.facebook.com/pages/Zygor-...04933799556988

    Follow Zygor Guides on Twitter:
    http://twitter.com/zygorguides

  4. #4

    Join Date
    August 27th, 2019
    Posts
    4
    My guide is updated to the latest version that this is still occurring for me. I have a custom profile created, but I still have to switch to it every time I log in.

  5. #5
    Administrator ZG Support 1's Avatar
    Join Date
    October 24th, 2008
    Posts
    13,853
    How do you exit the game when you are done playing?
    Become a Fan of Zygor Guides on Facebook:
    http://www.facebook.com/pages/Zygor-...04933799556988

    Follow Zygor Guides on Twitter:
    http://twitter.com/zygorguides

  6. #6

    Join Date
    August 27th, 2019
    Posts
    4
    With a /camp and Back->Exit. All my other addons save their data properly.

  7. #7
    Administrator ZG Support 1's Avatar
    Join Date
    October 24th, 2008
    Posts
    13,853
    Ok, just wanted to make sure you were exiting properly because just closing the window if it's in windowed mode won't properly save settings. Your settings file might be corrupted. Try exiting the game, going to your wow/classic/wtf/account/<your account name here>/savedvariables folder, and delete the Zygor files in there. That will make it create a new file when you log in but you will have to setup your shared profile again.
    Become a Fan of Zygor Guides on Facebook:
    http://www.facebook.com/pages/Zygor-...04933799556988

    Follow Zygor Guides on Twitter:
    http://twitter.com/zygorguides

  8. #8

    Join Date
    August 27th, 2019
    Posts
    4
    I'll give that try and see how it goes. Is it possible that this was caused by me copying the ZygorGuidesViewerClassic.lua file over from a different account? I have a few accounts so I was trying to save time by using the same profile on all of them, but seem to be experiencing this on all the accounts.

  9. #9
    Administrator ZG Support 1's Avatar
    Join Date
    October 24th, 2008
    Posts
    13,853
    I guess it's possible. Never really had anyone do it that I've known about so not sure what might happen when copying like that.
    Become a Fan of Zygor Guides on Facebook:
    http://www.facebook.com/pages/Zygor-...04933799556988

    Follow Zygor Guides on Twitter:
    http://twitter.com/zygorguides

  10. #10

    Join Date
    August 27th, 2019
    Posts
    4
    Deleting the savedvariables file appears to have fixed the issue.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •