Results 1 to 5 of 5
  1. #1

    Join Date
    November 4th, 2012
    Posts
    12

    Slide bar on guide selection doesn’t work

    When opening the guides to select a new zone the slide bar on the right does not work so I am unable to view additional guides, the only way around it is to type in the search section to get guides to appear.

    I have run the fix icon, removed/reinstalled the program, deleted the wtf folder, and uninstalled/reinstalled the game with no success.

    Request if this is a known issue and if there is a fix as this is a pain when trying to look ahead for different sections.

  2. #2
    Administrator ZG Support 1's Avatar
    Join Date
    October 24th, 2008
    Posts
    13,858
    No one else has reported a problem like this. Have you tried disabling all other addons to see if it works when only Zygor is enabled?
    Become a Fan of Zygor Guides on Facebook:
    http://www.facebook.com/pages/Zygor-...04933799556988

    Follow Zygor Guides on Twitter:
    http://twitter.com/zygorguides

  3. #3

    Join Date
    November 4th, 2012
    Posts
    12
    Yes, I have disabled all addons, but the issue still persist.

  4. #4
    Administrator ZG Support 1's Avatar
    Join Date
    October 24th, 2008
    Posts
    13,858
    Try doing a full guide reset. Replace "retail" with "classic" if you are on a classic server.

    1. exit WoW
    2. go to the WoW/_retail_/Interface/Addons folder and delete the ZygorGuidesViewer folder
    3. go to the WoW/_retail_/WTF/Account/<your account name here>/SavedVariables folder and delete the Zygor files in there
    4. run the desktop client and install a fresh copy of the guides
    5. go back in game to test and let me know if that fixed it
    Become a Fan of Zygor Guides on Facebook:
    http://www.facebook.com/pages/Zygor-...04933799556988

    Follow Zygor Guides on Twitter:
    http://twitter.com/zygorguides

  5. #5

    Join Date
    November 4th, 2012
    Posts
    12
    I just logged back in after a restart of the rig and everything is working now. Thank you for your support, I greatly appreciate it.
    Last edited by phoenixha1735; 3 Weeks Ago at 04:46 PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •