Log in to ZYGOR
Log in with social media
OR
Log in with Zygor account
Forgot your password?

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Anyone else have this problem with the launcher?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Anyone else have this problem with the launcher?

    THE PLAY BUTTON DOESN'T APPEAR NEXT TO THE WOW RETAIL, SO I CANT LAUNCH THE GAME FROM HERE.


    zygor.JPG

    #2
    We will check into this.
    Become a Fan of Zygor Guides on Facebook:
    http://www.facebook.com/pages/Zygor-...04933799556988

    Follow Zygor Guides on Twitter:
    http://twitter.com/zygorguides

    Comment


      #3
      Yes, same problem here. No update buttons, No play buttons
      And when I try to sync, it also comes up with a sync error cvde 400

      Comment


        #4
        Thanks Zygor.

        Seems your worse off than me Fireball - hope they fix it

        Comment


          #5
          RESOLVED !!!

          Dont know what you did, but the PLAY button is back. Thanks.

          Comment


            #6
            Interesting enough....
            Mine is now working this morning. Some sort of update?
            Did not see any Zygor update so it must have been MS?

            But working again now.

            Comment


              #7
              We did send out an update this morning for the beta client to fix it.
              Become a Fan of Zygor Guides on Facebook:
              http://www.facebook.com/pages/Zygor-...04933799556988

              Follow Zygor Guides on Twitter:
              http://twitter.com/zygorguides

              Comment

              Working...
              X