Log in to ZYGOR
Log in with social media
OR
Log in with Zygor account
Forgot your password?

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Zygor causing problems

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Zygor causing problems

    Got a new computer, i9 9900K, 32G ram, GTX 2080 Ti/11G GDDR6, win 10 pro on a 300M cable, from the get I was getting pretty bad performance in WoW, slow to load, momentary freezes, when completing quests, quest icon's stayed on map until I /reload, had Dell do remote diagnostics, NO problems noted, put in ticket with wow support, 1st think they had me do was remove WTF, Cache, and Interface dir's, I did so and although I still had slow game loading, the rest of my problems disappeared, I added, 1 addon, still working fine, added 2nd, still working fine, added Zygor and everything was bad, any ideas? BTW, my pings to both are below 25 ms

    my Zygor addon is ver 4.2.15 and installed is 7.0.21362
    Last edited by memphoman; December 11, 2019, 08:54 PM.

    #2
    Have you tested with only Zygor installed? It sounds like an addon conflict so it would be wise to see if you still have issues with only Zygor.
    Become a Fan of Zygor Guides on Facebook:
    http://www.facebook.com/pages/Zygor-...04933799556988

    Follow Zygor Guides on Twitter:
    http://twitter.com/zygorguides

    Comment


      #3
      will try that

      Comment


        #4
        with Zygor ONLY seems to work fine, now, should I try adding 1 addon at a time?

        Comment


          #5
          Yeah, try one at a time until it starts to give issues again. Then you'll know which addon is not playing well with the Zygor addon and we can look at things from there.
          Become a Fan of Zygor Guides on Facebook:
          http://www.facebook.com/pages/Zygor-...04933799556988

          Follow Zygor Guides on Twitter:
          http://twitter.com/zygorguides

          Comment

          Working...
          X