Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 21 to 30 of 44
  1. #21

    Love my Zygor

    I'll add my experience hoping it can help with the fix....

    yesterday around 3pm eastern the updat client would come up without my preloaded login/pass. I entered my info but would get an error message. My in-game guide worked fine so I figured I's check back today.

    Today: client unable to "find the internet and connect" as mentioned above. Check the form & find this thread. As mentioned above... site response VERY slow. Feels like ddos maybe. Maybe your server has decided to throttle you?

    Now: 10:35 E, I'm back to the issue I had yesterday. Client comes up but will not recognize l/p. Error message: Internal error; unrecognized response
    I'm going to change pw and retry.

    Zygor customer service is fast (as they can be), respectful and always on top of things. So I know the detectives are at work and the issue will be resolved. I'll add anything that might be helpful if my experience changes.

    Thanks guys

  2. #22

    Join Date
    October 27th, 2009
    Posts
    188
    The client is working for me now, got the latest update.

    Its stuck on Fetching AH Data....

  3. #23
    trial user
    Join Date
    October 28th, 2014
    Posts
    1
    Likewise, stuck on "fetching AH Data..." for hours...

  4. #24
    Administrator ZG Support 1's Avatar
    Join Date
    October 24th, 2008
    Posts
    13,710
    Try restarting your client. I just was able to get AH data without any issues.
    Become a Fan of Zygor Guides on Facebook:
    http://www.facebook.com/pages/Zygor-...04933799556988

    Follow Zygor Guides on Twitter:
    http://twitter.com/zygorguides

  5. #25

    Join Date
    September 10th, 2009
    Posts
    12
    Quote Originally Posted by Zygor Support View Post
    Try restarting your client. I just was able to get AH data without any issues.
    Well, my client actually works now, but I had to manually download and install the beta client again to get 1.21. Mine was stuck on 1.20 and would not update itself.

  6. #26
    Administrator ZG Support 1's Avatar
    Join Date
    October 24th, 2008
    Posts
    13,710
    Yeah, we just got that fixed now for it not auto-updating itself.
    Become a Fan of Zygor Guides on Facebook:
    http://www.facebook.com/pages/Zygor-...04933799556988

    Follow Zygor Guides on Twitter:
    http://twitter.com/zygorguides

  7. #27
    My client is still broken. "Attempting to connect to the internet"

  8. #28
    Administrator ZG Support 1's Avatar
    Join Date
    October 24th, 2008
    Posts
    13,710
    We're rolling out a client update for the beta client which is slowing the server some. If you keep trying it should work.
    Become a Fan of Zygor Guides on Facebook:
    http://www.facebook.com/pages/Zygor-...04933799556988

    Follow Zygor Guides on Twitter:
    http://twitter.com/zygorguides

  9. #29
    trial user
    Join Date
    January 18th, 2018
    Posts
    1
    ye i have now the same problem : ,,Internal error; unrecognized response '' :/ and i just re-sub to zygor and this is what i get xD i hope this gonna be fix asap

  10. #30
    Same problem today, both clients timing out. Current client says An error occurred while updating your client information. And beta client doesn't recognize my subscription and shows as "Trial", can't update any guides or AH data.

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •