Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19
  1. #11
    Zygor Dev Team Zygor Dev 6's Avatar
    Join Date
    May 17th, 2013
    Posts
    471
    Quote Originally Posted by halabane View Post
    Don't know if its the new or Java. How can I tell?

    Ver 3.2.346
    That is the java client. The new client is 1.0.1

  2. #12
    Administrator ZG Support 1's Avatar
    Join Date
    October 24th, 2008
    Posts
    13,187
    That is the Java client. You need to have the small box next to WoW in the middle of the client checked/orange. If that box is not orange it will not update the AH data.
    Become a Fan of Zygor Guides on Facebook:
    http://www.facebook.com/pages/Zygor-...04933799556988

    Follow Zygor Guides on Twitter:
    http://twitter.com/zygorguides

  3. #13

    Join Date
    September 26th, 2012
    Posts
    15
    Its orange. I also get notifications from win 10 that zygor has "Successfully updated" the ah for both horde and alliance. Get it quite often.
    It used to work but in the game it now keeps telling me its out days old and I need to refresh.

    Do I need the new launcher?

    thanks.

  4. #14
    Administrator ZG Support 1's Avatar
    Join Date
    October 24th, 2008
    Posts
    13,187
    It can't hurt to try the new launcher to see if you get better results.
    Become a Fan of Zygor Guides on Facebook:
    http://www.facebook.com/pages/Zygor-...04933799556988

    Follow Zygor Guides on Twitter:
    http://twitter.com/zygorguides

  5. #15

    Join Date
    October 5th, 2013
    Posts
    18
    This is happening again. The client updater gets to 100% then stalls. If I kill it, I can then open the client, but the following day I have to go through the same process again. I've reinstalled the client, and it appears to be working again, but it's tiresome to have to go through this every time the client updates.

  6. #16
    Administrator ZG Support 1's Avatar
    Join Date
    October 24th, 2008
    Posts
    13,187
    What number is at the bottom left of your client? Do you have all of the Windows Updates installed? Have you whitelisted the client in your antivirus?
    Become a Fan of Zygor Guides on Facebook:
    http://www.facebook.com/pages/Zygor-...04933799556988

    Follow Zygor Guides on Twitter:
    http://twitter.com/zygorguides

  7. #17

    Join Date
    October 5th, 2013
    Posts
    18
    I'm on ver 4.1.17 Windows Updates are up-to-date. No, I haven't whiltelisted the client. I get no warnings from Norton when the client tries to update and when I had this problem before it persisted even when I disabled Norton.

  8. #18
    Administrator Zygor Admin's Avatar
    Join Date
    October 24th, 2008
    Posts
    45
    Quote Originally Posted by shelaghg View Post
    I'm on ver 4.1.17 Windows Updates are up-to-date. No, I haven't whiltelisted the client. I get no warnings from Norton when the client tries to update and when I had this problem before it persisted even when I disabled Norton.
    That is the latest version so we'll need you to post or email us your log file. You can find this by right clicking the "Z" icon in your notifications tray and selecting logs. We'll need the log file with the most recent date you experienced this issue.

  9. #19

    Join Date
    October 5th, 2013
    Posts
    18
    Having re-installed the client today, the log file only appears to date from that point. I'll bear it in mind the next time it happens.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •