Results 1 to 5 of 5

Thread: AH and scanning

  1. #1

    Join Date
    May 30th, 2015
    Posts
    80

    AH and scanning

    Hello there! Firstly, thank you for adding in the extra functionality for the AH. I really do like it better than the base AH.

    That said, I am having an issue with the add on. When I click on something in the side bar it just sits there and scans and scans endlessly. For some items it works. Usually stackable things work perfectly well while stand alone items like pieces of gear don't. Am I doing something wrong? Thanks in advance!

    AH.jpg

  2. #2
    Administrator ZG Support 1's Avatar
    Join Date
    October 24th, 2008
    Posts
    14,034
    Are you on a high population server? It might just be that the server isn't keeping up with the different AH queries causing a time out.
    Become a Fan of Zygor Guides on Facebook:
    http://www.facebook.com/pages/Zygor-...04933799556988

    Follow Zygor Guides on Twitter:
    http://twitter.com/zygorguides

  3. #3

    Join Date
    May 30th, 2015
    Posts
    80
    Quote Originally Posted by ZG Support 1 View Post
    Are you on a high population server? It might just be that the server isn't keeping up with the different AH queries causing a time out.
    If Moonguard is a high population server than I am. Is there any way for me to fix this? When I look and do a manual search, most of these items that it's scanning for don't have more than a couple of others listed.

  4. #4
    Administrator ZG Support 1's Avatar
    Join Date
    October 24th, 2008
    Posts
    14,034
    Try disabling all other addons so only Zygor is running and try the scans then. Maybe there is another addon that is messing with the scan process. We haven't had anyone else report a similar issue with the AH tools so I'm not sure what might be happening.
    Become a Fan of Zygor Guides on Facebook:
    http://www.facebook.com/pages/Zygor-...04933799556988

    Follow Zygor Guides on Twitter:
    http://twitter.com/zygorguides

  5. #5

    Join Date
    May 30th, 2015
    Posts
    80
    Quote Originally Posted by ZG Support 1 View Post
    Try disabling all other addons so only Zygor is running and try the scans then. Maybe there is another addon that is messing with the scan process. We haven't had anyone else report a similar issue with the AH tools so I'm not sure what might be happening.

    Yeah, I'm not sure anymore. I went ahead and disabled everything else and it didn't work. I rebooted my PC and ran a repair on WoW. Next step is a boot to the PC, but I'm not sure that will do much good. :P

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •