Results 1 to 5 of 5

Thread: WQ's planner

  1. #1

    Join Date
    July 27th, 2014
    Posts
    3

    WQ's planner

    Hey all, having a problem with the WQ planner. It was working fine on my alts (Horde and Alliance) and showing all quests but then on my main it lists very few of the world quests. i.e. today it is only showing CoA and Tortollan WQs.
    Im not sure if reputations effect what is shown, but I am exalted with all reps. The cache's for the day are CoA, Zandalari Empire and Talanji's. WQ's are all obviously unlocked. None of today's WQs have been compelted on any character.
    I am on version 7.0.20119 (which the updater says is current). I have run a repair and a sync.

    Trying to add a picture here is a pain in the ass, so here is the imgur link: https://imgur.com/a/yjTDC4b

  2. #2
    Administrator ZG Support 1's Avatar
    Join Date
    October 24th, 2008
    Posts
    13,186
    Try disabling all of your other addons to see if that makes any difference. It looks to me like you have some UI addon running (ElvUI possibly) that is skinning the different UI elements. That or another addon might possibly be blocking the guide viewer from seeing what WQs are being displayed on the map.
    Become a Fan of Zygor Guides on Facebook:
    http://www.facebook.com/pages/Zygor-...04933799556988

    Follow Zygor Guides on Twitter:
    http://twitter.com/zygorguides

  3. #3

    Join Date
    July 27th, 2014
    Posts
    3
    I have tried it without any addons except zygor and its the same result. Can include screenshot if you like.
    Just did a complete uninstall/reinstall and still the same, only on this one character (my main).
    Last edited by nasigoreng; May 10th, 2019 at 04:51 AM.

  4. #4
    Administrator ZG Support 2's Avatar
    Join Date
    March 5th, 2019
    Posts
    152
    One thing I noticed that you will wanna check from the screenshot was the Faction drop down, you will want to ensure you have faction(s) selected.

  5. #5

    Join Date
    July 27th, 2014
    Posts
    3
    Ahhh that was the problem. Not sure how they became unselected but thanks!!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •